Ékszer kiegészítő

Ékszertartó ajándékdobozok, figurás ékszertartó dobozok, ékszertisztítók érhetőek el a Steeel nemesacél ékszer webáruház ezen kategóriájában. Ismerje meg a divatos, igényes tárolásra alkalmas ajándékdobozokat, valamint a professzionális ékszertisztítő kedndőket és habokat, melyek segítségével kedvenc ékszere ismét a régi pompájában ragyoghat! A Steeel olcsó nemesacél ékszer webáruház kínálatában számos tisztító ékszert talál, kedvező áron, a már megszokott kiemelkedő minőségben! Nálunk mindent megtalál ami az ékszer tárolásához és tisztításához szükséges! Ismerje meg a Steeel nemesacél ékszer webáruház széles termékpalettáját, rendeljen kényelmesen otthonról, akár már másnapi házhozszállítással, vagy vegye át a rendelt nemesacél ékszer tisztító terméket a rendelés napján Budapest központi helyén elhelyezkedő átvevőpontunkon. Ne feledje, ha olcsó ékszer, vagy ékszer kiegészítő, ékszer tisztító, ékszertartó ajándékdoboz, úgy keresse Ön is a Steeel nemesacél olcsó ékszer webáruház kínálatát, rendeljen rendkívül kedvező árakon!

Rendelj telefonon kép

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian