Exkluzív karkötők

Különleges nemesacél karkötő ékszer kínálatunk fantasztikus termékei között exkluzív nemesacél karkötőinket találja. Elegáns és fiatalos karkötőink mellett cserélhető karkötő rögöket is talál, melyek segítségével percek alatt egy másik ékszert kreálhat meglévő kedvencéből! A nemesacél karkötő a divatos megjelenés egyik sarokköve, kommunikálja stílusunkat, igényességünk környezetünk felé. Ennek tudatában nem mindegy, milyen nemesacél karkötőt viselünk ruhadarabjaink kiegészítéseként, illetve milyen más ékszerekkel egészítjük ki azokat. Válasszon stílust, ismerje meg az elérhető luxus nemesacél karlánc előnyeit, viselje büszkeséggel! Dobja fel kedvenc karkötőjét új színekkel! Rendeljen ékszert kényelmesen online webáruházunkból, igényeljen házhozszállítást, vagy vegye át akár vegye át még ma személyesen Budapesten! Ismerje meg a Steeel nemesacél ékszer webáruház fantasztikus kínálatát; ha olcsó ékszer, vagy különleges karkötő, akkor Steeel olcsó nemesacél ékszer webáruház!

Rendezés:

Rendelj telefonon kép

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian