Hírlevél 2016-06-08

Az ajánlat csak vasárnap éjfélig, vagy a készlet erejéig érvényes! A csomagokat már összeraktuk és csak korlázotott számban állnak rendelkezésre! Ne maradj le a nagy értékű csomagokról!

 Vedd meg most valamelyik zsákbamacskát és engedd, hogy meglepjünk egy legalább kétszer annyit érő ékszer csomaggal! 

 

Nem tetszik amit kaptál? Élj a pénzvisszafizetési opcióval 15 napon át! Erre a remek ajánlatra a cseregaranciát azonban, érthető okokból, kivételesen nem tudjuk biztosítani!

Legalább 4000 forintot érő csomag 1990,-ért!

Legalább 6000 forintot érő csomag 2990,-ért!

Legalább 8000 forintot érő csomag 3990,-ért!

Legalább 16000 forintot érő csomag 7990,-ért! 

NE FELEDD! CSAK JÚNIUS 12. ÉJFÉL-IG!

Az ajánlat csak június 12-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Hogyan működik?

1, Tedd be a kosaradba valamelyik terméket --> INNEN

2, Fizetésnél add meg az adataidat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírlevél
Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

Ügyfélszolgálat

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian