Hírlevél 2016-06-16

A TAVASZ A LÁNYKÉRÉSEK, ESKÜVŐK IDŐSZAKA! NEM AKTUÁLIS? SEMMI GOND!

EGY GYŰRŰ A LEGSZEBB AJÁNDÉK!

 

UPONKÓD: GYURU20

20% KEDVEZMÉNY MINDEN GYŰRŰRE!

Az ajánlat csak hétfő éjfélig érvényes, úgyhogy igyekezz!

 Rengeteg új gyűrűnk érkezett, sőt a napokban folyamatosan kerülnek feltöltésre a páros, illetve a jeggyűrűk, így érdemes minden nap vissza nézni!

KUPONKÓD: GYURU20

 

Egyedi nemesacél gyűrűk!

Csodaszép eljegyzési gyűrűk!

Időtálló, gyönyörű karikagyűrűk!

Egy méretes és divat gyűrűk!

NE FELEDD! CSAK JÚNIUS 20. ÉJFÉL-IG!

Az ajánlat csak június 20-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Hogyan működik?

1, Tedd be a kosaradba valamelyik terméket --> INNEN

2, Fizetésnél add meg az adataidat és a GYURU20 kódot.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírlevél
Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

Ügyfélszolgálat

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian