Karácsonyi nyereményjáték

 FRISSÍTÉS 2017.01.12: A sorsolás megtörtént! A sorsolási jegyzőkönyv ITT érhető el! Gratulálunk a nyerteseknek, akiket emailben értesítettünk! 

Nyereményjáték szabályzat

 

Jelen Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Spalatius Kft. (a továbbiakban:Spalatius) által szervezett nyereményjátékokra (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjáték kiírója: Spalatius Kft. (székhely: 1185 Budapest, Lugos utca 24.). 

1. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A Nyereményjátékon részt vehet minden természetes, nagykorú személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Pályázó). Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Nyereményjátékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a Spalatius tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
  • egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. 

2. A Nyereményjáték leírása

Nyereményjátékot hirdetünk meg a www.steeel.hu hírlevél feliratkozók és a Facebook oldalt követők között.

A pályázó oly módon vehet részt a Nyereményjátékon, hogy feliratkozik a www.steeel.hu/karacsonyi_nyeremenyjatek honlapon megtalálható űrlap kitöltésével ÉS megosztja a nyereményjátékot kihirdető Facebook posztot.

3. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjátékon részt venni, arra jelentkezni 2016. december 23. 23:59-ig lehet. A sorsolás 2016. december 30-án történik. A Nyereményjáték időtartamának kezdete előtt, illetve után érkezett jelentkezések érvénytelenek.  

4. A kiválasztás menete

Spalatius a nyereményjáték időtartamának végéig a megadott honlap WebGalamb "Steeel" feliratkozói csoportjába beérkezett pályázatokból 2016. december 30-án három darab email címet  sorsol ki. A nyereményjáték esetében 3 nyertes kerül kiválasztásra.  

5. Jelentkezés a Nyereményjátékra

A Nyereményjátékra jelentkezni a hírlevéllel való feliratkozással, az e-mail cím és a keresztnév megadásával lehet. A nyereményjátékon csak az vesz részt, aki a feliratkozás mellett a Nemesacél Ékszerek Facebook oldalon megjelent hirdetményt is megosztotta.

A Nyereményjátékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.

A Nyereményjátékból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Nyereményjáték tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti. 

6. Nyeremény

Spalatius nyereményként az alábbiakat ajánlja fel:

  • 1 db ékszer csomag 8000 Forint értékben
  • 1 db Swarovski ékszer szett 6000 Forint értékben
  • 1 db mágneses karlánc 4500 Forint értékben

7. Nyertes értesítése

A nyertest minden esetben e-mailben értesítjük. A Pályázó felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett. Amennyiben a nyertessel kapcsolatot nem lehet felvenni, illetve az értesítésre 3 napon belül nem reagál, nem jogosult a nyereményre. Ebben az esetben a Spalatius dönthet akként, hogy a Nyereményt pótnyertesként kisorsolt személynek ajűnlja fel.

8. Adatkezelés

A Pályázók a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

  • a nyertes e-mail címét és keresztnevét a megnyert szolgáltatás igénybevétele, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Spalatius kezelje.

A Pályázók tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó adatbázist, valamint a sorsolási jegyzőkönyvet a Spalatius székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatait, az a Nyereményjátékból való kizárásához vezet. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Pályázót megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. A Spalatius a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között. 

9. Felelősségkizárás

A Nyereményjátékok hiányosságáért értesítési késedelemért a Spalatius nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Spalatius-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli. A nyeremények átadására csak abban az esetben van lehetőség, ha a nyertes a Spalatius-nak adott adatkezelési jogosultságot nem vonja vissza.

A Spalatius a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes ilyen igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A Spalatius kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékokban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

Kelt: Budapest, 2016. november 24.
Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

Ügyfélszolgálat

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian