Mennyiért vehetünk egzotikus vagy egyedi ékszereket?

 

A nagy presztízsértékkel bíró luxusékszerek között jó pár nem csak árában, hanem megmunkálásában, anyagában vagy stílusában is különleges. Az alábbiakban annak jártunk utána, milyen speciális, egyedi darabokat kínálnak itthon az elit ékszerészetek. Csillogás és színkavalkád pár tízezer és több százezer forint között.

Cikk folytatása...

 

 

 

A felsőkategóriás bizsuk, kristálykövek koronázatlan királya a Swarovski, amelynek termékeivel különböző luxuscikkek tömegét díszítik. Az osztrák Wattensben lévő gyár alapítása a cseh származású Daniel Swarovski nevéhez fűződik, aki 1892-ben jegyeztette be találmányát, amellyel forradalmasította a kristálycsiszolást. A család által mai napig féltve őrzött receptek alapján folyik több munkafolyamat, például a kristályok színezése, speciális ragasztása és felületkezelése.

 

A cég mára világszerte 16 ezer alkalmazottat foglalkoztat, a wattensi gyárban pedig közel 160 ezer darab csiszolt kristályt gyártanak naponta. Ezeket az apró, csillogó termékeket a divatvilág legkülönbözőbb területei szippantják fel,  az enteriőr, bizsu és hobbi szegmens mellett használják már őket a táska, cipő, fürdőruha és fehérnemű gyártó cégek is.

 

Az ékszervilágot a Swarovski-kristályok szintén nem hagyták érintetlenül. A budapesti Westend City Center bevásárlóközpontban található Swarovski márkaboltban számos modell közül választhatnak a világon egyedülálló, szabadalomként védett csiszolási technikával készült kristályokért rajongók. 

 

"A Swarovski ékszerek minden egyes részletükben kidolgozott mesterművek, az eredetiséget igazoló hattyú emblémával ellátva, amely két év nemzetközi garanciát is jelent a vásárlónak" - tudtuk meg az üzlet marketingfelelősétől, Berki Annától.

 

A 2008-as ősz-téli kollekció a nagyvárosi nő mozgalmas és olykor vad éjszakáiba kísér minket. Egy elegáns vacsorához, exkluzív partikhoz, éjszakai szórakozóhelyekhez egyaránt találunk kiegészítőket. "Olyan nem mindennapi szín- és dizájnelemek jellemzik az aktuális kollekciót, mint a lila és a mélykék domináns fellépése, illetve a maszkulin nyakkendő stílusú vagy éppen kaszinóhangulatot idéző formák és motívumok kombinációja" - tudtuk meg Berki Annától.

 

A legtöbb ékszert szettben tervezik, azaz a nyaklánchoz illő fülbevaló, karkötő és egyéb kiegészítő, így kitűző, gyűrű, hajcsat is a legtöbb esetben a kollekció része. Mindamellett a legtöbb klasszikus ékszer remekül kombinálható egymással, nagyon nagy a mozgástér, ami az árra is vonatkozik. Kevesebb mint 10 ezer forinttól már gyönyörű és divatos medálok kaphatóak pamutláncon, míg egy drágább nyakék vagy karperec 80-140 ezer forint közötti árkategóriában mozog.

 

Az új kollekció külön jellegzetessége a Swarovski jogvédett Hattyúvirág (Swanflower) motívuma, amely exkluzív és figyelemfelkeltő védjegye lesz a márkának. A Signature karperec 105 ezer, míg a Signature alkalmi táska 170 ezer forintba kerül.

 

"A hazai közönség az elmúlt pár évben egyre elkötelezettebb híve lett a Swarovski kristálynak. Köszönhető ez annak is, hogy a márkaüzletek egyre több helyen elérhetőek, és a teljes nemzetközi kínálatot forgalmazzák" - árulta el Berki Anna, aki szerint a termékpaletta gazdagsága, folyamatos bővülése visszatérésre készteti a vásárlókat.

 

"A 'kezdő' vásárló egy-egy darabot vesz először, majd fokozatosan gyűjtővé válik. Sokan kedvelik, ha szettben tudják viselni ékszereiket, ezért teljes termékcsaládokat vásárolnak" - számolt be a tapasztalatokról a marketingfelelős, aki azt is elmondta, a gyűjtőszenvedély kifejezetten érinti a kristályfigurák szerelmeseit, akiknek külön klubot alapítottak Swarovski Crytsal Society néven.

 

A gyűrű, az ősz egyik főszereplője

 

A nyári esküvői csúcsszezon után most lassan elindul a jegygyűrűkeresés időszaka, tudtuk az Angel's Gold munkatársától, Kalicza Viktóriától. Az ékszerészet elsősorban jegygyűrűk készítésével és értékesítésével foglakozik, Európa első jegygyűrűszalonjaként nyitotta meg kapuit 1987-ben.

 

 

"A mi titkunk abban rejlik, hogy a választékot folyamatosan frissítjük, egyedi tervezésű jegygyűrűkkel és külföldi neves tervezők kollekcióival. Ennek eredménye a mára több mint ezer mintát magában foglaló páratlan kollekciónk." - mondta el az üzlet marketingért felelős munkatársa.

 

Az ékszercég egyik legfontosabb célkitűzése a naprakészség. "Mindig odafigyelünk arra, hogy a külföldön fellelhető legújabb technológiákat, anyagokat a lehető leghamarabb behozzuk, és a magyar közönség rendelkezésére bocsássuk" - tudtuk meg Kalicza Viktóriától, aki szerint az idei év egyik nagy különlegessége a Mokume-Gane gyűrű.

 

A Mokume egy ősi japán technika, amely során különféle tulajdonsággal bíró rétegelt fémeket meghatározott hőmérsékleten egymásban kovácsolnak. A vörös-, fehér- és sárgaarany rétegelése teljesen egyedi és különleges ékszerrel ajándékozza meg viselőjét.

 

"Egyébként az idei kollekciót két szélsőség jellemzi. Egy részről a nagyon különleges, színes, extravagáns fazonok a népszerűek, a másik véglet pedig az egyszerű, nagyon letisztult vonulat" - részletezte az új divatáramlatokat az üzlet munkatársa, hangsúlyozva, nem csak az idei, hanem eddigi kollekcióikra is igaz a variálhatóság, a különféle minták egyes jellemzőjének (szín, szélesség, vésés, forma stb.) egy másik mintával való kombinálása.

 

A termékskálából a briliáns díszítésű és különleges kidolgozású egyedi darabok ára a legmagasabb, bár az ár mindig a briliáns méretétől és tisztaságától függ.

 

Egy női gyűrű viszonylag olcsó is lehet, amelynek ára - ha egy különleges gyémántot foglalnak bele - akár a csillagos égig is felszökhet.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek
blog comments powered by Disqus
Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

Ügyfélszolgálat

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian