Ön itt jár: >

Piercing

Vásárolj kedvező árú piercing testékszert a Steeel nemeacél ékszer webáruház kínálatából! Az első ilyen ékszereket – amelyek nevének egyébként az „áthatolás” a jelentése – növényi és állati nyersanyagokból készítették, melyeket csigákkal és kagylókkal díszítettek. Aztán később sárgarézből és nemesfémekből gyártották. Ma már leginkább orvosi fémből, azaz nemesacélból készülnek, de lehet találni titánból vagy nióbiumból készült piercingeket is. Az utóbbi kettőnek az előállítási ára elég drága, ezért nem nagyon terjedt el. Piercing behelyezése esetén a heg gyakran a testékszer kivétele után is megmarad. Kizárólag 18 éven felülieknek és kellő megfontoltsággal ajánljuk a piercingek viselését. Soha ne végezzük otthoni körülmények között a beültetést, elfertőződés esetén (amely a nem steril körülmények miatt gyakori) azonnal forduljunk orvoshoz. Vásárolj kedvező áron minőségi piercing testékszert a Steeel nemeacél ékszer webáruház kínálatából! Ne feledd, ha olcsó ékszer vagy piercing, úgy keress a Steeel olcsó nemesacél ékszer webáruház széles termékpalettáján, rendelj kényelmesen, akár otthonodból, vedd át megrendelt ékszer terméket személyesen a Budapest frekventált pontján található Steeel nemesacél ékszer átvevőponton, vagy igényeld gyors házhozszállításunkat!

 

Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

Ügyfélszolgálat

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian