Ön itt jár: >

Karóra

A divatos megjelenést adó, minőségi órák ma már minden ember számára nagy fontossággal bírnak, megfizethető árukkal és szinte végtelen stílus választékkal örvendeztetik meg a divat szerelmeseit. A karóra stílust, igényességet kommunikál, sokan a férfi egyetlen elfogadott ékszerének tekintik. Számtalan stílusban, színben, anyagban előfordul, melyek közt mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő karóra ékszert. A számlapos órákon kezdetben csak egy óramutató forgott körbe. Később az órák és a percek külön mutatókat kaptak. Megszokás alapján a nagymutatóról a perceket, a kismutatóról az órákat olvassuk le. A mutatókkal való jelzést analógnak mondjuk, mert a mutatók elfordulási szöge arányos az eltelt idővel. Kínálatunkban többek között szerepelnek nemesacél férfi karórák és női karórák, de a divat szerelmeseire is gondoltunk, ők a divat karóra kategóriák között találhatnak gyöngyszemeket. Nagy népszerűségnek örvendenek Q&Q márkájú óráink is, melyek rendkívül kedvező áron, számos stílusban elérhetők; te se felejtsd el megnézni a Steeel nemesacél ékszer és óra webáruházában. Ne feledd, ha olcsó ékszer, karóra igényed támad, úgy ismerd meg a Steeel nemesacél ékszer webáruház széles ékszer kínálatát!

Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian