Kézműves karóra

kézműves karóra a divatos öltözet eleneghetetlen darabja, az egyedi megjelenés ékszere. A kézműves karóra különböző színekben és formákban elérhető, így mindenki megtalálhatja a magának megfelelő kézműves karórát és az öltözetünkhöz minden esetben a legjobban illő karórát választhatjuk ki. Különböző órafejjel, medállal és bőr szíjjal a ruhatárunkban megtalálható karláncunkhoz külön-külön is beszerezhetünk egy kitűnő kiegészítő darabot. A Steeel nemesacél ékszer webáruház kínálatában megtalálható, minőségi, mégis megfizethető kézműves karórák a kanapéból, vagy a tévé elől is kényelmesen megrendelhetők, melyeket megbízható partnereink néhány munkanap alatt ki is szállítanak. Ismerd meg a Steeel nemesacél ékszer webáruház nyújtotta minőséget és kedvező árat, és ne feledd, ha olcsó, de minőségi ékszer vagy divat karóra, úgy a Steeel nemesacél ékszer webáruház áll a rendelkezésedre!

Rendezés:

Nemesacél Ékszerek
Rendelj telefonon kép

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian