Piercing szett

A Steeel nemesacél ékszer webáruház piercing szettek kategóriájában minőségi, orvosi fémből készült, többdarabos piercing szetteket talál. A már megszokott Steeel nemesacél ékszer minőségben elérhető trendi, több színben elérhető piercingek kedvező áron érhetők el online felületünkről, melyek számtalan színben, stílusban érhetők el, rendkívül kedvező áron, valamint a már megszokott Steeel nemesacél ékszer minőségben.FIGYELEM: Vásárolt piercing testékszerének behelyezésére minden esetben keressen fel egy erre szakosodott szalont, így minimalizálható a fertőzés veszélye a piercing behelyezése után! Rendeljen ékszert másnapi házhozszállítással, vagy vegye át új testékszerét a szalonba menet Budapest frekventált pontján elhelyezkező átvevőpontjunkon. Ne feledje, ha olcsó ékszert keres, vagy piercing szett igénye támad, úgy keresse bizalommal a Steeel nemesacél ékszer webáruház piercing kínálatát!

Rendezés:

Rendelj telefonon kép

kép 2

nemesacél ékszer garancia

Gyűrű kereső
Belső átmérő
USA méret
Vevőink véleménye:

Gyönyörű gyűrűket rendeltem Tőletek,csak sajnos a méretet nem sikerült eltalálnom. A csere során nagyon segítőkészek és gyorsak voltatok! Nagyon sokat vásárolok interneten keresztül, de ennyire rugalmas és segítőkész webáruházzal még nem volt dolgom!

Köszönöm!

 

 

Egy kétszínű gyűrűt vásároltam nemrég, és a rendeléstől az átvételig mindenben preciz, korrekt és segítőkész csapattal találkoztam. Átvétel után mikor a barátnőim meglátták mindenkinek nagyon tetszett, de meglepődtek mikor megtudták miből készült, hisz aranynak nézték. És az ára sem volt mellékes. Azóta már néhányan boldog Steeel ékszer tulajdonosok! Ajánlom mindenkinek és még én is visszatérő vásárló leszek az biztos!

 

A gyűrűk gyönyörűek, még sokkal szebbek, mint a képen. Mintha aranyból lennének. Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, csere esetében is. Remélem még találkozunk!

Üdv.: Reni

 

Köszönöm a Durst Urnak hogy segitett a gyürü valsztasban.Nagyon tetszet a felesegemnek,Minden korektul müködöt! Szivessen ajanlom masoknak is!

 

Én egy kétszínű gyűrűt vásároltam. Meg vagyok elégedve,és szebb mint, amit láttam a katalógusban! Tényleg meglepő, milyen segítőkész emberek, a méret választásban is,korrektül jártak el.Valóban 24órán belül megkaptam, nagyon örülök neki. Szerintem hamarosan fogok,rendelni még!!! Ajánlom, mindenkinek,aki szereti az "ékszereket"! Akkor: Steeel nemesacél ékszer!!!!

 

 
Látogassa meg a Steeel.hu webüzletet a ShopManian