Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 04. 20. 21:32:54

A karikagyűrű a házasság jele, melyet az ujjunkon viselünk. Azonban a divat a karikagyűrűket is elérte, és ma már nem csak a sárga arany színű gyűrű számít karikagyűrűnek.

És ez így van jól, hiszen nem vagyunk egyformák, ezért a gyűrűink sem lehetnek ugyanolyanok.

A karikagyűrű lehet arany, lehet ezüst színű.

A házasságot jelképező gyűrű pedig legyen olyan strapabíró, mint az acél. Az elég erős szimbólum, nem igaz?

2019. 04. 15. 13:36:12

A karikagyűrű hagyományosan az eljegyzés és az esküvő része. Azonban, ahogy megjelentek a változatos eljegyzési gyűrűk, úgy a karikagyűrű is kénytelen volt megújulni, és a mindennapok részéve válni.

A karikagyűrű már nem csak a lánykérés szimbóluma, lehet viselni alkalmi gyűrűként is. A sokoldalú nemesacél karikagyűrűk pedig a változatos hétköznapjaink része lett.

A nemesacél gyűrűk csillogóak és fényesek, strapabíróak és hosszú életűek.

Színesek és beszédesek. Nézzük hát a választékot.

2019. 04. 07. 19:36:59

A bokalánc a vagány elegancia. Tavasztól őszig, szoknyától a csizmás időszakig viselhető, és még azon is túl. A bokalánc egy szexi este záloga lehet.

Figyelemfelkeltő és extravagáns. A nemesacél pedig biztonságot ad.

Válaszd magadnak, vagy ajándékba, és garantáltan sikert aratsz.

2019. 03. 31. 19:06:31

Amikor vidám, hangoskodó karkötőt szeretnél, akkor a Pandora stílusú karkötőt keresed.

A Pandora stílusú karkötő lekerekített formavilágot, nagy szemű, divatos színű gömböket, kedves medálokat jelent, és mindezt egyetlen karkötőn.

Kifejezheted vele a pillanatnyi hangulatod, például a szenvedélyed piros karkötővel. Vagy feldobhatod vele a saját napodat, például vegyes színű kristálygolyós karkötővel.

Megmutatom, mik a leggyakoribb színek és függők.

2019. 03. 24. 19:00:23

Szeretjük nézegetni a vastag nyakláncokat, de nem mindenkinek a stílusa, hogy ilyet hordjon.

Ha neked jobban tetszenek az elegáns, szolid nyakláncok, akkor a vékony nemesacél nyaklánc ideális választás. Hagyományos, ezüst és aranyhatású nyakláncok. Extra vékony préselt nemesacél ékszer. Hordhatod bármelyik divat szerint, pólóhoz, inghez, trikóhoz, amihez csak jól esik.

A test díszítése, felékszerezése az önbizalom szintjét mutathatja. Aki nincs jóban a testével, az nem akar rá figyelmet fordítani, azt sem szeretné, hogy más felfigyeljen rá.

Tehát ha ékszert viselsz, az megmutatja, hogy van önbizalmad, ugyanakkor ad még egy kis plusz önbizalmat is neked. Figyeld meg, ha olyan nyaklánc van rajtad, ami igazán tetszik neked, aznapra épp  passzol a hangulatodhoz, akkor kihúzod magad, mosolygósabb vagy.

Tehát válogatásra fel!

2019. 03. 15. 12:50:37

Ahogy a nemesacél nyaklánc különleges előnyeiről írtuk korábban, allergiások számára azért jó választás, hiszen így lehetőséget kapnak az ékszerek viselésére, az allergia fájó tünetei nélkül.

A nyakláncok egy külön csoportjába tartozó vastag nemesacél nyakláncok előnye, az anti-allergén hatáson kívül, hogy megtévesztésig hasonlít az arany és ezüst nyakláncokra, azok minden hátránya nélkül. Különleges mintái egyediséget sugallnak. Nem sérülnek, nem kopnak könnyen.

2019. 03. 05. 19:16:44

Az arany szín egyet jelent a gazdagsággal. Mióta az első aranyrög előkerült, ez azóta így van. És az arany színe sárga. Nem helyettesítheti a ragyogó fehérarany, sem a rózsaszín. Az arany szín aranysárgát jelent.

Ha az arany a gazdagságot, a nemesacél nyaklánc pedig a tartósságot jelenti, akkor az arany színű nemesacél nyaklánc a tartós gazdagságot jelképezheti.

Az arany színű ékszerek azonnal irányítják a figyelmet. Ha maga a nyaklánc nem érdekes, akkor a dekoltázsra tereli a figyelmet. Érdemes tehát inkább valamilyen szempontból figyelemfelkeltő arany színű nyakláncot viselni.

2019. 02. 28. 19:51:45

A nemesacél nyaklánc olyan ragyogó, mint a fehérarany, olyan strapa bíró, mint az acél, és olyan ékszer, ami hosszútávon elvarázsolja a megjelenésünket.

Van négy olyan ezüst színű nemesacél nyaklánc, ami különleges kisugárzást ad nekünk. Megmutatom, melyek ezek.

2019. 02. 20. 13:52:00

A karkötő csodálatos ajándék, mindig szem előtt van, képviselve az ajándékozó személyét. Kiegészíti a megjelenésünket, esetleg hangsúlyozz bennünket.

De milyen alkalomból, kinek és miért nagyszerű nemesacél karkötőt adni ajándékba?

Erről szól ez az írás, hogy miért lesz boldog az, aki nemesacél karkötőt kap ajándékba. Nézzük meg, mit várunk el egy ékszer jellegű ajándéktól, és vizsgáljuk meg, vajon megfelel-e a követelményeknek a nemesacél karkötő.

 

2019. 02. 06. 09:43:05

A karkötő, csakúgy, mint a gyűrű, folytonosságával a körforgást és az állandóságot szimbolizálja. Ám a karkötővel sokkal kifinomultabban, stílusosabban tudjuk kifejezni az egyéniségünket, mint egy gyűrűvel.

Ez a cikk arról szól, hogy milyen elvárásaink lehetnek egy modern nemesacél karkötővel kapcsolatban.

Gyűrű kereső
Belső átmérőquestion_mark
USA méretquestion_mark

Banner

 

Rendelj telefonon kép

KÉRDÉSED VAN?

Ügyfélszolgálat

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

HÉTFŐ - PÉNTEK
9:00 - 18:00

+36 20 821 7180

Ingyenes szállítás

INGYENES SZÁLLÍTÁS
12.000 Ft felett

nemesacél ékszer kiszallitas