BLOG

 1. Olcsó nemesacél karkötők

  Ha egy olyan egyéniségedhez illő karkötőt keresel, ami biztosan nem jön szembe veled az utcai ékszerüzletek kínálatában, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Webáruházunk gazdag választékában garantáltan rátalálhatsz arra a modellre, mely minden elképzeléseddel harmonizál.

  Számunkra egy stílusos, elegáns karkötő nem csupán különleges alkalomra szóló kiegészítő, hanem a mindennapok kihagyhatatlan viselete. Ékszereinket olyan eszközöknek tekintjük, amik segíthetnek az önkifejezésben. A mi célkitűzésünk az, hogy kiegészítőinken keresztül mindenki önmaga lehessen. Nemesacél karkötő kínálatunkban olyan termékek szerepelnek, amelyek egyszerre minőségiek, elérhetőek és divatosak, de legfőképp olyan céllal készültek, hogy kifejezzék, mitől vagy Te más.

  Ezüst színű, lapos szemű nemesacél karlánc, cirkónia kristállyal - Steeel.hu Nemesacél Ékszerek

  Read more »
 2. Arany színű női nemesacél nyaklánc

  Az arany szín egyet jelent a gazdagsággal. Mióta az első aranyrög előkerült, ez azóta így van. És az arany színe sárga. Nem helyettesítheti a ragyogó fehérarany, sem a rózsaszín. Az arany szín aranysárgát jelent.

  Ha az arany a gazdagságot, a nemesacél nyaklánc pedig a tartósságot jelenti, akkor az arany színű nemesacél nyaklánc a tartós gazdagságot jelképezheti.

  Az arany színű ékszerek azonnal irányítják a figyelmet, pont ugyanúgy, ahogyan egy valódi arany nyaklánc teszi. Ha maga a nyaklánc nem érdekes, akkor a dekoltázsra tereli a figyelmet. Érdemes tehát inkább valamilyen szempontból figyelemfelkeltő arany színű nyakláncot viselni.

  Arany színű vékony nemesacél nyaklánc

  Read more »
 3. 4 különleges ezüst színű női nemesacél nyaklánc

  A nemesacél nyaklánc olyan ragyogó, mint a fehérarany, olyan strapa bíró, mint az acél, és olyan ékszer, ami hosszútávon elvarázsolja a megjelenésünket.

  Van négy olyan ezüst színű nemesacél nyaklánc, ami különleges kisugárzást ad nekünk. Megmutatom, melyek ezek.

  Görög szemes nemesacél nyaklánc - Steeel.hu Nemesacél Ékszerek

  Read more »
 4. Nemesacél karkötő ajándékba

  A karkötő csodálatos ajándék, mindig szem előtt van, képviselve az ajándékozó személyét. Kiegészíti a megjelenésünket, esetleg hangsúlyozz bennünket.

  De milyen alkalomból, kinek és miért nagyszerű nemesacél karkötőt adni ajándékba?

  Erről szól ez az írás, hogy miért lesz boldog az, aki nemesacél karkötőt kap ajándékba. Nézzük meg, mit várunk el egy ékszer jellegű ajándéktól, és vizsgáljuk meg, vajon megfelel-e a követelményeknek a nemesacél karkötő.

  Gravírozható ezüst és arany színű nemesacél karlánc karkötő ékszer

  Read more »
 5. A modern nemesacél karkötő

  A karkötő, csakúgy, mint a gyűrű, folytonosságával a körforgást és az állandóságot szimbolizálja. Ám a karkötővel sokkal kifinomultabban, stílusosabban tudjuk kifejezni az egyéniségünket, mint egy gyűrűvel.

  Ez a cikk arról szól, hogy milyen elvárásaink lehetnek egy modern nemesacél karkötővel kapcsolatban.

  Read more »