BLOG

 1. Nagy Ádám (Sopron)

  Nagyon jó és szép termékek vannak, jó minőségben!

  Read more »
 2. Vastag nemesacél nyakláncok

  Ahogy a nemesacél nyaklánc különleges előnyeiről írtuk korábban, allergiások számára azért jó választás, hiszen így lehetőséget kapnak az ékszerek viselésére, az allergia fájó tünetei nélkül.

  A nyakláncok egy külön csoportjába tartozó vastag nemesacél nyakláncok előnye, az anti-allergén hatáson kívül, hogy megtévesztésig hasonlít az arany és ezüst nyakláncokra, azok minden hátránya nélkül. Különleges mintái egyediséget sugallnak. Nem sérülnek, nem kopnak könnyen.

  Read more »
 3. Bokaláncok viselése és története

  A bokaláncok az idei tavaszi, illetve nyári időszakban is nagy népszerűségnek örvendenek. De vajon hogyan kell őket hordani? Számít, hogy melyik lábunkon viseljük? Egyáltalán honnan erednek és mi a jelentésük? Ezeken a kérdéseken megyünk most végig.
  Read more »
 4. Bokalánc típusok és viselésük íratlan szabályai

  Az ékszerboltok kínálatában egyre nagyobb választékban találhatóak meg bokaláncok, melyek különböző anyagból, színösszeállításban és stílusban jelennek meg. Egy bokaláncot beszerezni ma már nem bonyolult feladat, hordásával viszont rengeteg minden kifejezhető. Most ezeken a típusokon és a bokalánc hordása íratlan szabályairól fogunk elmélkedni kicsit.

  Read more »
 5. Olcsó nemesacél karkötők

  Ha egy olyan egyéniségedhez illő karkötőt keresel, ami biztosan nem jön szembe veled az utcai ékszerüzletek kínálatában, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Webáruházunk gazdag választékában garantáltan rátalálhatsz arra a modellre, mely minden elképzeléseddel harmonizál.

  Számunkra egy stílusos, elegáns karkötő nem csupán különleges alkalomra szóló kiegészítő, hanem a mindennapok kihagyhatatlan viselete. Ékszereinket olyan eszközöknek tekintjük, amik segíthetnek az önkifejezésben. A mi célkitűzésünk az, hogy kiegészítőinken keresztül mindenki önmaga lehessen. Nemesacél karkötő kínálatunkban olyan termékek szerepelnek, amelyek egyszerre minőségiek, elérhetőek és divatosak, de legfőképp olyan céllal készültek, hogy kifejezzék, mitől vagy Te más.

  Ezüst színű, lapos szemű nemesacél karlánc, cirkónia kristállyal - Steeel.hu Nemesacél Ékszerek

  Read more »
Oldal