A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállakozó Start" program keretében az Ofa Nonprofit Kft támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztositotta.

BLOG

 1. Hogyan érdemes nemesacél gyűrűt választani?

  A gyűrű szimbólum, a nőiesség kifejezésének egyik eszköze, de a megjelenés szerves részét képezheti az öltözékkel összefüggésben is. Szimbolikája régóta kapcsolatba hozható az összetartozással, a hűséggel és a szeretettel. Nemcsak a párok választják ezt a módját az önkifejezésnek, hanem baráti, anya-gyermek kapcsolatban is kitűnő ajándéknak bizonyul egy minőségi páros gyűrű.
  Read more »
 2. Mennyibe kerül egy minőségi fülbevaló?

  Ha a fogyasztói árak kerülnek középpontba, akkor sokan attól tartunk, vajon mennyi lesz a végösszeg a kasszánál. A háztartások kiadásainak szerkezete igencsak átalakult az elmúlt hónapokban. A nagymértékű áremelkedés nemcsak az élelmiszereket érinti, hanem a lakberendezés, az építőanyagok piaca, vagy például a parfümök is messze többe kerülnek, mint egy évvel ezelőtt. Ilyen körülmények között a legtöbben megfontolják, mire költenek és főleg mennyit.

  Read more »
 3. A nemesacél ékszerek tulajdonságai és előnyei

  A nemesacél ékszerek egyre népszerűbbek a divat

  Read more »
 4. Ünnepeld a tavasz kezdetét nemesacél ékszerekkel!

  A napsütéssel induló reggelek, a virágba boruló fák és a tavasz frissessége magával ragadják az embert. Nem véletlen, hogy ilyenkor nyitottabbak vagyunk a világ felé, könnyebben megy a kapcsolatteremtés, és az öltözködése is kiemelt figyelmet fordítunk. Végre magunk mögött tudhatjuk a vastag télikabátokat, és lazábbra, vagy akár nőiesebbre vehetjük a figurát.

  Read more »
 5. Színek, formák, minták – Ezért szeretjük az ékszereket!

  A kiegészítők viselése nem újkeletű dolog. Már az ókori társadalmak előtti időkben is felhasználták az emberek azokat az alapanyagokat, amelyeket a természet adott nekik. Kagylók, csontok és kavicsok képezték akkoriban leginkább az ékszerek alapját. Az évezredek múlásával az arany, az ezüst egyre nagyobb teret hódítottak maguknak. Épületek, halotti maszkok, edények, evőeszközök és berendezési tárgyak készültek belőlük, de a hétköznapi ember is elkezdte viselni azokat ékszerekként. 

  Read more »