A bokalánc a vagány elegancia. Tavasztól őszig, szoknyától a csizmás időszakig viselhető, és még azon is túl. A bokalánc egy szexi este záloga lehet.

Figyelemfelkeltő és extravagáns. A nemesacél pedig biztonságot ad.

Válaszd magadnak, vagy ajándékba, és garantáltan sikert aratsz.

Nemesacél bokalánc tulajdonságai

A bokalánc, ahogy a neve is sugallja, olyan lánc, amit a boka körül viselhetünk. Ezért strapabíró láncra van szükség.

A legjobb választás a nemesacél bokalánc, mert nem sérül könnyen, tartós és megbízható. Ezenkívül, nem allergizál, vagyis biztonságosan hordható.

 

A bokalánc részei

Maga a lánc, általában méretre állítható. A bokánál ez lényegesen fontosabb, mint a csuklónál egy karkötő esetében.

A bokalánc általában több függőt is tartalmaz, ezekkel együtt lesz professzionális az összhatás. Ezek a függők lehetnek változatos szimbólumokból. Anyagában lehet szintén nemesacélból, vagy kristályokból is.

A bokalánc függőinek nem csupán a hangulatkeltés, de a hang-keltés is a feladatuk. Kicsit olyan egy bokalánc, mint a hastáncosok kendője, ami a mozgásra összecsörrenő érmékből áll. A bokalánc nincs mindig szem előtt, ezért a hangjával (is) hívja fel magára a figyelmet.

 

A nemesacél bokalánc színei

Lehet arany vagy ezüst színű, de a bokalánc egyéniségét kivételesen nem a lánc színe, hanem a függők milyensége fogja meghatározni.

 

Egy arany színű bokalánc, rózsaszín kristályokkal, kedves kulcsocskákkal, kicsit incselkedő hangulatú.

Romantikus, akár első randira is ajánlott, vagy a hétköznapokban is viselhető.

Arany színű bokalánc, levél motívumokkal és piros kristályokkal. Ez már lendületet ad, tapasztalatról és forró hangulatról mesél. Mindegyiknek meg van a helye az életünkben, nemigaz?

 

Összegezve, a nemesacél bokalánc biztonságos és figyelemfelkeltő választás. Attól függően, hogy milyen formájú és színű függőket viselsz rajta, különböző hangulatot ad, különböző hatással fogja segíteni a lépteidet.

Válogass kedvedre a nemesacél bokaláncok között.

Ha bármilyen kérdésed felmerült az ékszereinkkel kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálatunk minden kérdésedre szívesen válaszol.