A karikagyűrű hagyományosan az eljegyzés és az esküvő része. Azonban, ahogy megjelentek a változatos eljegyzési gyűrűk, úgy a karikagyűrű is kénytelen volt megújulni, és a mindennapok részéve válni.

A karikagyűrű már nem csak a lánykérés szimbóluma, lehet viselni alkalmi gyűrűként is. A sokoldalú nemesacél karikagyűrűk pedig a változatos hétköznapjaink része lett.

A nemesacél gyűrűk csillogóak és fényesek, strapabíróak és hosszú életűek.

Színesek és beszédesek. Nézzük hát a választékot.

Karikagyűrű, ami beszél

A karikagyűrű sosem fog kimenni a divatból. Kislányok már az óvodában is erről álmodnak játék közben, és bár titkolják, de a legtöbben felnőttként sem hagynak fel az álmodozással.

Ez a gyűrű nem árul zsákbamacskát. Szép és szerelmes. Ki tudna erre nemet mondani?

Divatos karikagyűrű

Legyen szó óráról, gyűrűről, vagy akár telefontokról, egyre divatosabb rózsás-vöröses aranyszín, a rose gold. Így hát a nemesacél karikagyűrű sem maradhat ki a divatból, íme a vörös arany gyűrű.

Kristályos nemesacél karikagyűrű

Egy karikagyűrű legyen szolíd, egyszerű, időtálló darab. De akkor is lehet kifinomultságot vinni bele, például ha kristályos nemesacél gyűrűt választunk.

 

Színes nemesacél karikagyűrűk

A nemesacél karikagyűrű színe lehet arany vagy ezüst, és ezen kívül is szinte bármi, akár teljesen fekete, vagy a szivárvány minden színében pompázó gyűrűt is találunk a választékban.

Nemesacél karikagyűrű férfiaknak

Az egyenjogúság korában a férfiak karikagyűrűje éppúgy lehet színes, vagy kristályos.

A férfi karikagyűrűk erőt sugárzó gyűrűk.

Karikagyűrűnek tökéletes, de pecsétgyűrű helyett is előnyös választás.

Összegezve, a nemesacél karikagyűrűk szépek, különlegesek, időtállóak. A hétköznapok és alkalmi programok dísze. Profin ötvözi a karikagyűrűk hagyományait és a nemesacél kiváló tulajdonságait.

 

Válogass kedvedre a nemesacél karikagyűrűk között.

Ha bármilyen kérdésed felmerült az ékszereinkkel kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálatunk minden kérdésedre szívesen válaszol.