A karikagyűrű a házasság jele, melyet az ujjunkon viselünk. Azonban a divat a karikagyűrűket is elérte, és ma már nem csak a sárga arany színű gyűrű számít karikagyűrűnek.

És ez így van jól, hiszen nem vagyunk egyformák, ezért a gyűrűink sem lehetnek ugyanolyanok.

A karikagyűrű lehet arany, lehet ezüst színű.

A házasságot jelképező gyűrű pedig legyen olyan strapabíró, mint az acél. Az elég erős szimbólum, nem igaz?

A nemesacél gyűrű tulajdonságai

Strapabíró, nem sérül könnyen, nem kopik, nem karcolódik,hosszú életű.

Anti allergén, vagyis fémallergiások is biztonságosan viselhetik.

Arany színű nemesacél karikagyűrű

Az arany szín gazdagság jele, ennek a karikagyűrű az üzenete tehát, legyen gazdag a te házasságod.

Az arany színű karikagyűrű hagyománya elég mélyen gyökerezik, de az arany anyaga puha, sérülékeny, elkopik. A házasságnak pedig kemény alapok kellenek.

Ezüst színű nemesacél karikagyűrű

Az ezüst színű gyűrű olyan fényes, hogy nem lehet megkülönböztetni a fehér arany gyűrűtől. Csak évek múlva, amikor még mindig fényes és sértetlen. Legyen a karikagyűrűd vagány ezüst színű.

Arany és ezüst színű karikagyűrű

Az arany színű karikagyűrű hagyományos, az ezüst színű vagány, de a legjobb, amiben mind a kettő benne van.

Vörös arany színű nemesacél karikagyűrű

A divat diktál. Márpedig a rózsaszín arany, a rose gold ma a legdivatosabb szín, legyen szó ékszerről vagy kiegészítőkről. Ha divatos karikagyűrűt szeretnél magadnak és a párodnak, ez a legjobb választás.

Matt felületű nemesacél karikagyűrű

Ha nem szereted a feltűnést, a csillogóan fényes ékszereket, akkor a matt színű gyűrű lesz a te választásod. Ne aggódj, nem úgy néz ki, mintha kopott lenne, hanem stílusos matt színű felülete van a karikagyűrűnek.

Ha nem vagy a hagyományok híve, vagy keményebb karikagyűrűre vágysz a lágy aranynál, akkor a nemesacél gyűrűk között biztosan megtalálod azt a színt, vagy szín kombinációt, amivel jól fogod magad érezni, és méltón képviseli az elköteleződésed.

 

Válogass kedvedre a nemesacél karikagyűrűk között.

Ha bármilyen kérdésed felmerült az ékszereinkkel kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálatunk minden kérdésedre szívesen válaszol.