A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállakozó Start" program keretében az Ofa Nonprofit Kft támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztositotta.

Ékszer akció a Steeel ajánlataiból! Kihagyhatatlan ajánlatainkkal, akciós, olcsó ékszereink várnak Téged is hónapról-hónapra! Havonta megújuló ékszer akciókkal várunk, ne hagyd ki egyiket sem! Szállítás 1-2 munkanap! Ajánljuk többi ékszerünket is! Ékszerek és akciós ékszerek a steeel.hu ékszer webáruházban!

Ékszer Akció a Steeel.hu Nemesacél Ékszerek webshopból

Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 78

db/oldal
  1. Shamballa fülbevaló - Green
    Normál ár 2 250 Ft Akciós ár 2 138 Ft
  2. Shamballa fülbevaló - Peach
    Normál ár 2 250 Ft Akciós ár 2 138 Ft
Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 78

db/oldal
A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek hazánk legmegbízhatóbb ékszer webáruháza, illetve ékszershop portálja. Ismerd meg Te is ékszer webáruházunk Swarovski kristályos ékszer és ezüst ékszer kínálatát. A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek ékszer webáruház kínálatában több ezer Swarovski fülbevaló, nyaklánc, gyűrű és karkötő található meg raktáron, azonnali kiszállítással! Nézz körül minőségi, és mégis rendkívül kedvező áru, Swarovski nyaklánc, Swarovski fülbevaló, Swarovski gyűrű, Swarovski fülbevaló és egyéb kristályos ékszer kínálatunkban, melyek afolyamatos Swarovski kristályos ékszer akció mellett a legkedvezőbb árakon érhetők el ezen az ékszer webáruház, ékszershop portálon. Ha ékszershopot keresel, akkor https://www.steeel.hu/ a megfelelő ékszer webáruház. Ne habozz, rendelj még ma!