H. L. Jewel Márkájú Swarovski Elements ékszereinket mind díszdobozba csomagolva érkeznek!

Ékszerek anyaga: ródiumozatlan ezüst vagy ezüstőt tartalmazó fémötvözet (minden ékszer leírásában szerepel a pontos anyagösszetétel)

Kristály: Swarovski Elements kristály

Az ékszerek natúr, természetes ezüst felületén a levegőben lévő kén-hidrogén hatására ezüst-szulfid képződik, mely hatására nem csak a mindennapi használat, de a megfelelő, szakszerű tárolás ellenére is elszíneződéshet jelenhet meg az ékszerek felőletén. A tisztítása ezüst tisztító folyadékkal és ékszerfényesítő kendővel lehetséges, melyek IDE KATTINTVA érhetők el. A tisztítás után az ékszer ugyanolyan csillogó lesz, mint korábban.

Az ékszereket a fentiek miatt II. osztályú termékként, jelentős kedvezménnyel értékesítjük. Ezekre a termékekre cseregaranciát nem tudunk vállalni!

HL Jewel -75% a Steeel.hu Nemesacél Ékszerek webshopból

Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 16

Oldal
db/oldal
 1. -75%
  H. L. Jewel Királynő ezüst nyaklánc
  Normál ár 13 190 Ft Akciós ár 3 290 Ft
 2. -68%
 3. -69%
 4. -69%
 5. -69%
 6. -68%
 7. -69%
  H. L. Jewel Swarovski® kristályos ezüst medál - Csepp Crystal AB
  Normál ár 6 250 Ft Akciós ár 1 950 Ft
 8. -69%
  H. L. Jewel Swarovski® kristályos ezüst fülbevaló - Love Crystal
  Normál ár 10 050 Ft Akciós ár 3 150 Ft
 9. -69%
 10. -69%
  H. L. Jewel Swarovski® kristályos ezüst medál - Love Crystal
  Normál ár 7 250 Ft Akciós ár 2 250 Ft
 11. -69%
Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 16

Oldal
db/oldal
A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek hazánk legmegbízhatóbb ékszer webáruháza, illetve ékszershop portálja. Ismerd meg Te is ékszer webáruházunk Swarovski kristályos ékszer és ezüst ékszer kínálatát. A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek ékszer webáruház kínálatában több ezer Swarovski fülbevaló, nyaklánc, gyűrű és karkötő található meg raktáron, azonnali kiszállítással! Nézz körül minőségi, és mégis rendkívül kedvező áru, Swarovski nyaklánc, Swarovski fülbevaló, Swarovski gyűrű, Swarovski fülbevaló és egyéb kristályos ékszer kínálatunkban, melyek afolyamatos Swarovski kristályos ékszer akció mellett a legkedvezőbb árakon érhetők el ezen az ékszer webáruház, ékszershop portálon. Ha ékszershopot keresel, akkor https://www.steeel.hu/ a megfelelő ékszer webáruház. Ne habozz, rendelj még ma!