A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállakozó Start" program keretében az Ofa Nonprofit Kft támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztositotta.
Piercing a(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek webshopból azonnal, raktárról. 90 napos pénzvisszafizetési és cseregaranciával!

Piercing a Steeel.hu Nemesacél Ékszerek webshopból

Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 97

db/oldal
Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 97

db/oldal

Vásárolj kedvező árú piercing testékszert a Steeel nemeacél ékszer webáruház kínálatából! Az első ilyen ékszereket – amelyek nevének egyébként az „áthatolás” a jelentése – növényi és állati nyersanyagokból készítették, melyeket csigákkal és kagylókkal díszítettek. Aztán később sárgarézből és nemesfémekből gyártották. Ma már leginkább orvosi fémből, azaz nemesacélból készülnek, de lehet találni titánból vagy nióbiumból készült piercingeket is. Az utóbbi kettőnek az előállítási ára elég drága, ezért nem nagyon terjedt el. Piercing behelyezése esetén a heg gyakran a testékszer kivétele után is megmarad. Kizárólag 18 éven felülieknek és kellő megfontoltsággal ajánljuk a piercingek viselését. Soha ne végezzük otthoni körülmények között a beültetést, elfertőződés esetén (amely a nem steril körülmények miatt gyakori) azonnal forduljunk orvoshoz. Vásárolj kedvező áron minőségi piercing testékszert a Steeel nemeacél ékszer webáruház kínálatából! Ne feledd, ha olcsó ékszer vagy piercing, úgy keress a Steeel nemesacél ékszer webáruház széles termékpalettáján, rendelj kényelmesen, akár otthonodból, vedd át megrendelt ékszer terméket személyesen a Budapest frekventált pontján található Steeel nemesacél ékszer átvevőponton, vagy igényeld gyors házhozszállításunkat!

 

A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek hazánk legmegbízhatóbb ékszer webáruháza, illetve ékszershop portálja. Ismerd meg Te is ékszer webáruházunk Swarovski kristályos ékszer és ezüst ékszer kínálatát. A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek ékszer webáruház kínálatában több ezer Swarovski fülbevaló, nyaklánc, gyűrű és karkötő található meg raktáron, azonnali kiszállítással! Nézz körül minőségi, és mégis rendkívül kedvező áru, Swarovski nyaklánc, Swarovski fülbevaló, Swarovski gyűrű, Swarovski fülbevaló és egyéb kristályos ékszer kínálatunkban, melyek afolyamatos Swarovski kristályos ékszer akció mellett a legkedvezőbb árakon érhetők el ezen az ékszer webáruház, ékszershop portálon. Ha ékszershopot keresel, akkor https://www.steeel.hu/ a megfelelő ékszer webáruház. Ne habozz, rendelj még ma!