Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek a Steeel Nemesacél Ékszer Webshopban 

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk,
sőt még azon felül is:

100%-os pénzvisszafizetési garancia 15 napon belül! 

1. Elállási jog:

Ha a Vásárló olyan magánszemély, aki az árut önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében rendeli, illetve vásárolja meg (azaz a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztónak minősül), az áru kézhezvételétől számított és előírt tizennégy munkanapon belül, nálunk 15 munkanapon belül, a szerződéstől elállhat.
 
Az elállási jog gyakorlására a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendeletben foglaltak szerint kerülhet sor. A Vásárló által kifizetett összeget ebben az esetben haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül a forgalmazó visszatéríti. Az elállási jog gyakorlásakor a Vásárló viseli a kiszállítási, illetve az áru visszaszolgáltatásával felmerült költségeket. A Vásárló viseli továbbá az áruban a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett sérülésből eredő károkat.
Kérjük ezért, hogy fokozottan vigyázz az áru sértetlenségére! Elállás esetén a kedvezmények visszavonhatók, ha az elállás következtében nem teljesülnek a kedvezmények igénybevételéhez szükséges feltételek.
 
A fenti elállási jog kizárólag a fogyasztóvédelmi törvény értelmében fogyasztónak minősülő Vásárlókat illeti meg. Az áru kézhezvételétől számított 15 munkanapon túl az elállási jog gyakorlását nem tudjuk biztosítani.
 
2. 6 hónapos jótállás:
 
Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát a gyártók magyarországi forgalmazója biztosítja. Így élvezheted a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén nemesacél ékszeredet, kiegészítődet a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák, vagy tudjuk újra cserélni, ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 6 hónap jótállást biztosítunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla eredeti példánya
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünkhöz behozott termékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 3-4 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. leesés következtében összetört, ráléptek, háztartási vegyszerek miatti kopások, színvesztések stb.) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szervizszakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), webshop üzemeltető telefonszámán (bővebb információ és a telefonszám a „Rólunk” menüpontban olvasható vagy a mellékelt számlán látható). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék javítását vagy cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás, akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja.  

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődj telefonon az ügyfélszolgálaton.
 
További információ a vásárlási feltételek menüpontban.
 
 
 
Gyűrű kereső
Belső átmérőquestion_mark
USA méretquestion_mark

Banner

 

Rendelj telefonon kép

KÉRDÉSED VAN?

Ügyfélszolgálat

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

HÉTFŐ - PÉNTEK
9:00 - 18:00

+36 20 821 7180

Ingyenes szállítás

INGYENES SZÁLLÍTÁS
12.000 Ft felett

nemesacél ékszer kiszallitas