A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállakozó Start" program keretében az Ofa Nonprofit Kft támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztositotta.

Nem tudod, hogy mit vásárolj ajándékba?
Meglepnéd magad valami széppel?

Segítünk inspirálódni.

Nagy Kitti stílustanácsadó, személyi stylist összeállított számotokra LIMITÁLT kollekciókat, melyekből csak pár darab áll rendelkezésre. Ha ezek elfogynak, akkor nem lesznek többé a kínálatunkban. Ezzel szeretnénk garantálni az exkluzivitást, és azt, hogy ezek az ékszerek biztosan nem jönnek majd szembe az utcán.

Ékszer inspiráció

Tudjuk, hogy Karácsony még messze van, de mi lenne, ha idén nem hagynád az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését? Ezek az limitált szériás inspirációs ékszerszettek pedig nem csak azért tökéletesek, mert a lehető legjobban harmonizálnak, hanem azért is, mert mindegyiket csodaszép DÍSZDOBOZBAN szállítjuk ki, kerekké téve ezzel az ajándékozás örömét.

Inspirációk a Steeel.hu Nemesacél Ékszerek webshopból

Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 34

Oldal
db/oldal
  1. -33%
Csökkenő irány beállítása

termék 1-12 / 34

Oldal
db/oldal
A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek hazánk legmegbízhatóbb ékszer webáruháza, illetve ékszershop portálja. Ismerd meg Te is ékszer webáruházunk Swarovski kristályos ékszer és ezüst ékszer kínálatát. A(z) Steeel.hu Nemesacél Ékszerek ékszer webáruház kínálatában több ezer Swarovski fülbevaló, nyaklánc, gyűrű és karkötő található meg raktáron, azonnali kiszállítással! Nézz körül minőségi, és mégis rendkívül kedvező áru, Swarovski nyaklánc, Swarovski fülbevaló, Swarovski gyűrű, Swarovski fülbevaló és egyéb kristályos ékszer kínálatunkban, melyek afolyamatos Swarovski kristályos ékszer akció mellett a legkedvezőbb árakon érhetők el ezen az ékszer webáruház, ékszershop portálon. Ha ékszershopot keresel, akkor https://www.steeel.hu/ a megfelelő ékszer webáruház. Ne habozz, rendelj még ma!